Werken
via Alex

cover-image

Zo werkt het

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het werken via een werving & selectiebureau. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt? Of heb je je ingeschreven en hebben wij iets passends voor jou gevonden? Dan gaan we samen de onderstaande stappen nemen. 

STAP 1

Gesprek bij ons op kantoor of via Teams

We drinken een kopje koffie of thee, bespreken je cv en wat jij graag ziet. Daarna bespreken we de vacature en het bedrijf waar deze open staat. Voor ons is het belangrijk om te weten te komen wie jij bent, waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt en wat voor jou kernwaarden zijn. 

STAP 2

Nog steeds enthousiast?

Leuk! Wij en onze opdrachtgevers vinden het altijd prettig om even een korte referentie over jou in te winnen bij een vorige werkgever. 

STAP 3

Wij stellen jou voor

Is de referentie positief? Dan stellen wij jou voor aan de opdrachtgever waar de vacature open staat. We sturen natuurlijk meer dan alleen jou cv. Voor onze opdrachtgever is de persoon achter het cv namelijk minstens zo belangrijk. En dat gaan we doen aan de hand van ons eerdere gesprek.

STAP 4

Op gesprek

De opdrachtgever ook enthousiast? Dan ben jij aan zet! Zet je beste beentje voor en laat zien waarom jij de nieuwe aanwinst moet zijn. We gaan jou in ieder geval van tevoren goed voorbereiden. Je krijgt van ons informatie over de gesprekspartners en tips voor het gesprek.

cover-image

Aan de slag,
wat nu?

Werving & selectie

Nadat je de sollicitatieprocedure hebt doorlopen, biedt het bedrijf jou direct een contract aan.

Alex heeft alleen als bemiddelaar opgetreden tijdens de introductie en het sollicitatieproces, maar je zal direct in dienst gaan bij het bedrijf.

Vragen over de arbeidsvoorwaarden of vind je het sowieso prettig om even over het contract te sparren? Wij gaan je helpen! 

Detavast

Met een detavast contract ga je via Alex aan de slag.

Dit kan een tijdelijke opdracht zijn, maar opdrachtgevers hebben vaak wel de intentie om jou op den duur zelf een contract aan te bieden.

Alex bemiddelt namelijk vooral in vaste banen. Wij stellen een contract voor je op en nemen deze vervolgens stap voor stap met je door. 

cover-image

Onze nieuwste vacatures

job-image
Hbo Almere 3.800 - 5.500
Nieuw
job-image
Venlo 4.700 - 6.700
Nieuw
job-image
Nieuw
job-image
Nieuw
cover-image

Open sollicitatie

Persoonsgegevens
Contactgegevens

CV

Motivatiebrief
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.