Voor
werkgevers

Werkervaring en opleiding zijn belangrijke criteria bij de selectie van de juiste kandidaten. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat een kandidaat binnen jullie bedrijfscultuur past. Je hebt een visie en specifieke wensen en deze moet je natuurlijk herkennen in de ambities van een potentiële werknemer. 

cover-image

Onze werkwijze

Personeel werven. Wij houden dit graag simpel en persoonlijk. Samen plannen we een kennismaking en bespreken we zaken zoals het functieprofiel en de samenstelling van het team door. En daarna? Dan neemt Alex het werving- en selectieproces uit handen, maar houden we je uiteraard op de hoogte over de voortgang. Met onze ervaren recruiters en diverse online marketingkanalen zorgen wij dat we de juiste kandidaat voor jouw vacature kunnen vinden.

STAP 1

Kennismaking

We komen bij je langs om kennis te maken en meteen een stukje van de werkplek en de cultuur te leren kennen. Samen met jou stellen we een functieprofiel op. We bespreken onder andere waar een toekomstige collega aan moet voldoen en wat jouw bedrijf omgekeerd zo interessant maakt voor kandidaten. 

STAP 2

Werving- en selectieprocedure

Vervolgens nemen wij de werving- en selectieprocedure uit handen. We gaan actief op zoek naar de juiste kandidaten en er wordt een online marketingcampagne gestart. Vervolgens hebben we een kennismakingsgesprek met potentieel geschikte kandidaten. We gaan uitgebreid in op de functie en jouw bedrijf, maar ook op het verleden, heden en de toekomstplannen van de kandidaat. Na het inwinnen van een positieve referentie, sturen we jou een resumé. 

STAP 3

Juiste kandidaat gevonden

Enthousiast over de resumé? De kandidaat komt bij jullie langs en doorloopt jullie eigen sollicitatieprocedure. Ben je na één of meerdere gesprekken met onze kandidaat zo positief dat je hem of haar graag wilt verwelkomen in het team? Dan krijgt de kandidaat een arbeidsovereenkomst aangeboden. Of dit door jou (Werving & Selectie) of door Alex (detavast) gebeurt hangt af van welke afspraak is gemaakt.

cover-image

Aan de slag,
wat nu?

Werving & selectie

Nadat de sollicitatieprocedure is doorlopen, biedt je de kandidaat direct een contract aan.

Alex heeft alleen als bemiddelaar opgetreden tijdens de introductie en het sollicitatieproces, maar de kandidaat zal direct bij je in dienst gaan. 

Uiteraard blijft Alex in contact met je werknemer totdat die zijn proefperiode succesvol is doorlopen. Want juist bij het inwerken kunnen er nog vragen naar boven komen.

Detavast

Met een detavast contract gaat iemand via Alex bij je aan de slag. Dit geeft meer flexibiliteit.

Wij spiegelen alle arbeidsvoorwaarden en lenen iemand aan je uit voor twaalf maanden. Na deze twaalf maanden neem je de medewerker zelf in dienst zonder verdere kosten.

Het is ook mogelijk een medewerker voor kortere tijd of langere tijd in te huren zonder dat er sprake is van een overname.

Alexander Blom
Ondernemer en Recruiter
Recruiter img
Alexander Blom
Ondernemer en Recruiter

Opgeleid als theoloog en leerkracht heb ik geleerd oog te hebben voor de mens. Elk mens is uniek, elk mens is anders. Bij de ontwikkeling van kinderen kijken we naar wat het beste past bij diegene als uniek persoon. Wat voor passies, ambities en karakter zijn er aanwezig? Als recruiter kwam ik erachter dat het niet anders is bij volwassenen die aan het werk zijn. Of dit nu is bij een grote multinational of bij een klein familiebedrijf. Het zijn net mensen. Sollicitatiegesprekken zijn geen hoepel om doorheen te springen, maar ontmoetingen van mens tot mens. Als je ergens aan de slag gaat moet die werkomgeving bij jou passen als mens. Daar kijk ik naar.

Bel me terug

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.