Werken bij
Alex

Bij Alex werken mensen met een hart voor de ander en met ambitie die groter is dan ze aandurven. Onze kernwaarden voor het interne team zijn oprechte betrokkenheid en ondernemerschap. Bij Alex passen mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in de kandidaten en collega’s en die het mooi vinden te bouwen.

Wanneer pas jij als recruiter 
bij Alex

Bij Alex word je het liefst niet alleen een prettige en leuke collega. Bij Alex zijn we een team van mensen die elkaar zien staan tijdens en na werktijden. Niet dat je moet werken na werktijd (doe is normaal) of dat je bij elkaar de deur plat loopt (wel gezellig), maar we zien elkaar staan als mens en zijn betrokken naar elkaar toe als mens. Dit gaat boven scoren en successen behalen. En leuke activiteiten en uitjes horen daar natuurlijk ook bij. 

Wil jij een carrière starten 
in recruitment?

Uiteraard ben jij dan uiterst gemotiveerd om alles aan te pakken, te gaan en met vallen en opstaan te leren. Wij leren je al gaandeweg graag de kneepjes van het vak. Wel is het belangrijk dat je niet bang bent om klanten en kandidaten zelf proactief te benaderen, goed het overzicht kunt bewaren en dat je het geen probleem vindt om een breed takenpakket te balanceren. Recruitment, intakes plannen en voorstellen schrijven; je krijgt bij ons met van alles te maken. Jij gaat je ontwikkelen en andere mensen blij maken!

Voor ervaren rotten met ambitie
die groter is dan alleen loondienst

Ben jij een ervaren recruiter en wil jij graag een volgende stap maken? Dan past Alex bij jou. Je gaat een eigen afdeling opzetten en een eigen opdrachtgever en/of sector aanvliegen. Hier ben je zelf volledig verantwoordelijk voor. Alex zorgt dat je alles hebt wat je nodig hebt, maar JIJ gaat het doen. En daar wordt je ook voor beloond. Je wordt niet alleen gezien als werknemer maar ook als ondernemer. Er wordt een aparte werkmaatschappij opgericht voor jouw afdeling, waarvan jij ook een deel van de aandelen ontvangt. We doen het namelijk samen. Jij werkt niet alleen hard maar deelt ook mee in het succes. Wel zo eerlijk toch?

cover-image

Open sollicitatie

Persoonsgegevens
Contactgegevens

CV

Motivatiebrief
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.