Wie is
Alex?

Alex gelooft in voornamen. Want als je iemand kent, noem je diegene bij de (voor)naam. Wij kennen onze mensen. We kennen onze klanten. Want het gaat niet alleen om opleidingen en ervaring. Elke dag met plezier naar je werk gaan kan alleen als je als mens past bij een werkgever. Daar kijken we naar. Wie jij bent. Sollicitatiegesprekken zijn voor ons geen hoepel om door te springen maar ontmoetingen van mens tot mens.

Sluit je aan 
bij Alex

Leren wij elkaar ook kennen?

Professionals

Onze kernwaarde is persoonlijk en onze slogan ‘van mens tot mens’.

Dit betekent dat we jou graag als persoon leren kennen. Wat is je karakter, wat zijn je ambities, ervaringen en in wat voor omgeving floreer jij?

Dan kijken we bij welke functie en bij welke opdrachtgever dit goed past. Bij een functie gaat het snel om kennis, competenties en vaardigheden. Bij wat voor soort werkgever gaat het om cultuur.

Waar pas jij als mens goed bij? 

Werkgevers

De werkwijze en visie van Alex zorgen voor een betrouwbare en persoonlijke ondersteuning voor de opdrachtgevers. De jarenlange ervaring van onze recruiters in combinatie met een persoonlijke aanpak en een groot netwerk maken van Alex People een partner met toegevoegde waarde.

Werkervaring en opleiding zijn belangrijke criteria bij de selectie van de juiste kandidaten. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat een kandidaat binnen jullie bedrijfscultuur past. Je hebt een visie en specifieke wensen en deze moet je natuurlijk herkennen in de ambities van een potentiële werknemer. 

cover-image

Werken
bij Alex

 

Elke dag mensen helpen met het vinden van hun droombaan. Is dat iets wat jij met twee vingers in de neus (niet aan te raden) doet? Alex is op zoek naar ondernemende recruitment professionals die houden van het vak en durven verder te kijken dan de dagelijkse werkzaamheden.

Wil jij écht ondernemend aan de slag, échte verantwoordelijk dragen en natuurlijk ook daarvoor passend beloond worden? Dat kan bij Alex!

Meer informatie hierover via onderstaande button.

 

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.