Peter Lauret

cover-image
"En ben ik zeer tevreden met de keuze die ik heb gemaakt om de samenwerking met Alex People aan te gaan en hoe de contacten verlopen zijn."
Peter Lauret
Toezichthouder Groen bij Gemeente Etten-Leur
image

Mijn naam is Peter Lauret, 54 jaar en woonachtig in Roosendaal. Alex heeft me als recruiter gevonden via mijn profiel op LinkedIn. In eerste instantie heeft Alex mij benaderd voor een functie als opzichter bij de Gemeente Tholen. Het contact met Alex was open, geïnteresseerd en positief.

Nadat we samen besloten dat Tholen geen optie zou zijn, heeft Alex aangegeven mijn gegevens op te nemen en zodra hij iets anders interessants in gemeenteland bij in de buurt had, opnieuw met me contact op te nemen.

Begin 2024 werd ik door Alex gebeld omdat hij een interessante functie voor me had bij de gemeente Etten-Leur. Zij waren op zoek naar een opzichter leefomgeving groen, omdat de huidige opzichter met pensioen zou gaan. Er waren intern twee mensen gestart met een opleiding voor opzichter, maar ten tijde van deze opleiding moest de functie wel worden ingevuld.

Voor mij een uitgelezen kans om als opzichter aan de slag te kunnen bij een gemeente die ik al kende vanuit mijn vorige werkgever alsmede ook de opzichters die er nu al werken en de persoon die met pensioen ging.

Alex heeft een gesprek geïnitieerd bij de gemeente Etten-Leur en daarmee de weg vrij gemaakt om deze kans met beide handen aan te nemen. Dit gesprek verliep zeer positief en vlot en daarmee kwam dan ook snel het positieve signaal dat de gemeente Etten-Leur met mij en dus Alex People in zee wilden gaan.

De verdere afspraken omtrent arbeidscontract en bijbehorende arbeidsvoorwaarden verliepen samen met Alex soepel, positief en voorspoedig. In eerste instantie telefonisch en digitaal contact gehad, maar uiteindelijk onder het genot  van een bakje koffie met daarbij iets lekkers, het contract getekend en daarmee de samenwerking bezegeld. Per 1 mei 2024 daarmee gestart bij Alex People en dus ook de gemeente Etten-Leur.

Nu alweer richting de zomervakantie gaande, kijk ik terug op een positieve periode in mijn carrière.

En ben ik zeer tevreden met de keuze die ik heb gemaakt om de samenwerking met Alex People aan te gaan en hoe de contacten verlopen zijn.

Matchende vacatures

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Groen 's-Hertogenbosch 3.000 - 5.000
Nieuw
Groen Schiedam 3.558 - 5.247
Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.